Cantrijn Business Solutions

Over Cantrijn Business Solutions

In 2013 ben ik mijn eigen bedrijf, Cantrijn Business Solutions, begonnen.

Na bijna 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op dat moment stond ik voor de keuze om op zoek te gaan naar een andere baan of een eigen bedrijf op te richten.

Ondanks de recessie en het het feit dat er tal van faillisementen werden uitgesproken, heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten. De slechte economische omstandigheden bieden immers ook kansen.

In mijn vrije tijd adviseerde ik in het verleden al enkele bedrijven die problemen hadden met hun huisbankier. Het viel mij op dat de communicatie tussen ondernemer en bankier vaak niet goed verloopt omdat ze elkaars taal niet spreken.

Daarnaast heb ik ook oplossingen kunnen bieden door de financieringsstructuur van het bedrijf aan te passen, waardoor men weer kon beschikken over voldoende liquiditeiten.

Ik ben afgestudeerd bedrijfseconoom. In de daarop volgende 25 jaar heb ik deskundigheid opgebouwd op diverse gebieden. Allereerst in de financiŽle sector op het gebied van Leasing, Factoring en Voorraadfinanciering. Daarna heb ik vele jaren gewerkt bij een waterschap. Eerst bij Het Hoogheemraadschap van West-Brabant, later bij diens rechtsopvolger Brabantse Delta. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor FinanciŽn, ICT, Geo-informatie, Belastingen (heffing & invordering) en Vergunningen. Ik heb ook de nodige ervaring in Faciltaire zaken, Inkoop en HRM.

Ik heb diverse projecten afgerond, zoals de implementatie van een professionele inkoopafdeling en de out-sourcing van de belastinggroep in een gemeenschappelijk belastingkantoor met enkele gemeenten.
Daarnaast heb ik Cross Border Leases afgesloten met Amerikaanse investeerders, waarbij zuiveringsinstallaties en een slibverbrandingsinstallatie zijn verhuurd en weer teruggehuurd. Daarmee werd een aanzienlijk financieel voordeel gerealiseerd.
Verder heb ik financiŽle transacties afgesloten waarmee een reductie van het risico werd gerealiseerd.

Sinds 2015 ben ik, naast mijn eigen bedrijf, werkzaam als Manager Bedrijfsvoering in de gehandicaptenzorg. Een breed aandachtgebied bestaande uit FinanciŽn, Vastgoed, ICT en het Facilitaire bedrijf

Kortom ruime kennis, ervaring en deskundigheid waarmee ik u graag van dienst ben.

roos

Carl Cantrijn

© 2013 Cantrijn Business Solutions