Cantrijn Business SolutionsDisclaimer

Cantrijn Business Solutions betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van
de informatie op deze site.
Deze website biedt aan de klanten en andere relaties van Cantrijn Business Solutions informatie
over haar producten en diensten en daaraan gerelateerde onderwerpen.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De informatie kan onjuistheden of typefouten bevatten.
Cantrijn Business Solutions kan te allen tijde wijzigingen aanbrengen in de website en staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.
Cantrijn Business Solutions aanvaardt geen verplichting om de geboden informatie te actualiseren of om mogelijke fouten te corrigeren, noch garandeert Cantrijn Business Solutions dat deze website foutloos of ononderbroken functioneert.
Persoonlijke gegevens die aan Cantrijn Business Solutions worden verstrekt, worden niet ter beschikking gesteld aan derden.
Cantrijn Business Solutions aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.
Bepaalde verwijzingen bnnen deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden
of waar mogelijkheden zijn tot het verkondigen van meningen door bezoekers van deze website.
Cantrijn Business Solutions heeft hier geen controle over en draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de betreffende informatie.

Copyright 2013 Cantrijn Business Solutions.
Alle rechten voorbehouden.

Het is toegestaan om de inhoud van deze website te bekijken, te bewaren, uit te printen, te reproduceren en te verspreiden voor niet-commerciŽle doeleinden. Voorwaarde bij verspreiding is dat de inhoud hiervan niet gewijzigd wordt en de disclaimer en deze copyrightverklaring worden toegevoegd.© 2013 Cantrijn Business Solutions